Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Muziekcafé Odijk

15 april 2017, van 20:00

Muziek-Cafe-Odijk-LR logo

Sportcafé de Linde is iedere maand het muzikale centrum van Odijk. Iedere  derde zaterdag van de maand, van 20.00 tot 01.00 uur spelen muzikanten live voor de bezoekers. Het zal ieder keer weer een verrassing zijn wie zijn muziekinstrument meeneemt naar Muziekcafé Odijk. Amateurs die willen laten horen wat ze kunnen zijn van harte welkom. Professionals die een nieuw nummer willen lanceren kunnen dat doen in een top ambiance. Natuurlijk is het ook het podium voor Odijkse muzikanten.

Stichting Sporthuis Bunnik zorgt er voor dat tijdens het muziekcafé vocalisten, solisten, bands of ensembles – bedenk het maar – aanwezig zijn zodat ú als bezoekers kunt genieten.

Live muziek in Muziekcafé Odijk, kom luisteren! Voor slechts € 5,00 (dat is een bijdrage in de kosten die gemaakt worden voor geluid, drankje voor de muzikanten en dergelijke) een hele avond gezelligheid! Iedereen is van harte welkom.

Het Muziekcafé Odijk is iedere derde zaterdag van de maand: 15 april, 20 mei en 17 juni. In de maand juli 2017 is er vanwege de vakantieperiode géén Muziekcafé.

Gegevens

Datum:
15 april 2017
Tijd:
20:00

Locatie

Het Dorpshuis Odijk
Rijneiland 7
Odijk,

Organisator

Sporthuis Bunnik
Telefoon:
030 6562769
E-mail:
info@sporthuisbunnik.nl
Website:
www.sporthuisbunnik.nl