De “Handdruk van Odijk” 2018

Op zondag 2 september is voorafgaand aan “ODIJK KOMT THUIS” nu voor de 5e keer de “HANDDRUK VAN ODIJK uitgereikt.

De HANDDRUK VAN ODIJK is een door de stichting Dorpshuis Odijk in het leven geroepen prijs voor een vrijwilliger of een vrijwilligersinitiatief in Odijk, die of dat het verdiend om eens in het zonnetje gezet te worden. En dat gebeurt dan jaarlijks met een warme én een bronzen handdruk.

Dit jaar waren er 2 nominaties:

  1. Ineke Bernink. voor haar vele vrijwilligersactiviteiten zoals o.a. Brandwondenstichting, Vluchtelingenwerk, atletiek en volleybalvereniging, Huiskamer van Odijk, Oecumenisch Beraad en als steun en toeverlaat in haar woonbuurt.
  2. De vrijwilligers van De Schans en dan in het bijzonder 3 Odijkse vrijwilligers die vanaf de oprichting (1991) actief geweest zijn. De Schans is een stichting die mensen met een lichamelijke beperking eens in de 2 weken een gezellige en ontspannende dag bezorgt in het Dorpshuis.
    Deze drie vrijwilligers zijn Alie Koops, Nelly Zeelen en Jan Geerlings.

Gezien hun lange en trouwe staat van dienst is de Handdruk van Odijk 2018 aan de 3 vrijwilligers van de Schans uitgereikt door Greetje Groeneveld, bestuurslid van de stichting Dorpshuis Odijk.

Mocht u ook een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie in het zonnetje willen zetten, dan kan dat. Voor de Handdruk 2019 kunt u de door uw gewaardeerde vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie nu al voordragen voor een nominatie. Mail dan uw voorstel met uw motivatie naar info@dorpshuisodijk.nl