Het Dorpshuis in Corona tijd.

Het Dorpshuis ontwaakt weer langzaam uit Coronatijd!

Sportcafé de Linde: de sociale schijf van vijf

We kunnen en mogen langzaam maar zeker weer meer samen doen. Aangepast dat wel. In sportcafé de Linde bij het Dorpshuis Odijk starten we met de sociale schijf van vijf: leuk en verantwoord. Het sportcafé met z’n riante terras is de komende weken open voor degenen die elkaar gemist hebben, de thuiswerkers en iedereen die (nog) niet op  vakantie gaat. Bij het dorpshuis en de sporthal hebben we daarvoor de ruimte en die benutten wij graag. Als nieuwe start in de nieuwe werkelijkheid. Ook de beheerstichting moet alle touwtje aan elkaar knopen om open te zijn én (straks) te blijven. Daarom zijn we open rond vijf leuke en verantwoorde thema’s.

Iedere avond zijn we vanaf 20.30 open voor de sporters die her en der in de buitenlucht sporten; even napraten en nieuwe afspraken maken. Op woensdag opent de Huiskamer van Odijk met koffie en gebak vanaf 10.00 uur. Op vrijdag starten we met een VRIJMIBO (vrijdagmiddagborrel) voor alle thuiswerkers (en degenen die er effe uit willen) vanaf 16.00 uur. Op zaterdagavond is het sportcafé vanaf 20.00 uur een leuke en inspirerende pub. Op zondag zijn gezinnen welkom vanaf 13.00: buiten spelen en op het terras of vanuit de Linde naar je kids kijken. In sportcafé de Linde komt je weer thuis!

Natuurlijk hebben we voorzorgsmaatregelen getroffen zodat het coronaveilig gebeurt. Met looproutes en andere maatregelen. Ook willen we graag weten wie er komen, dat kan via www.sporthuisbunnik.nl/reserveren of aan de deur. Samen doen we het veilig.